2018’de iş insanı Selim Selimoğlu ile dünyaevine giren Bengü, kızı Zeynep’i bir yıl sonrasında kucağına almıştı. Meşhur müzisyen, 1 Kasım’da da Selim adını verdiği oğlunu dünyaya getirmişti. İkinci kez anne olmanın sevincini yaşayan Bengü, geçtiğimiz aylarda yılbaşında sahnede olacağını duyurmuştu.
“KİMSENİN ANNELİĞİNE DOKUNMAYIN”
Sadece müzisyen, “Oğlunuzla ilk yılbaşınızı birlikte geçirebilirdiniz…” sözleriyle kendisine tepki gösteren bir takipçilerini yanıtsız bırakmamıştı. Meşhur isim, gönderisinde şöyleki demişti:
“İzin almam gerekir miydi bilmiyorum fakat bu ve bunun şeklinde yorum icra eden hanım dostlarıma toplu bir yanıt yazma gereği duydum. Müsaade ederseniz ben yarın oğlumun ve benim 40’ımızı çıkardıktan sonrasında işime dönüyorum. Şundan dolayı ben en sevdiğim işi yaparak, emek harcayarak, üreterek ve şarkı söyleyerek mutluyum. Ben mutluysam çocuklarım da mutlu. Yılbaşı gecesi de onları erkenden öpüp, koklayıp ve uyutup sahnemde olacağım. Ne olur kimse kimsenin hususi alanına girmesin! Iyi mi anne olacağını en iyi annenin kendisi bilir. Yargılamayın ve sakın kimsenin anneliğine dokunmayın!”